شرکت اسپات با هدف تأمین و تولید تجهیزات نگهدارنده و برودتی با مالکیت دو برند Holdex و Frigida در حوزه های تخصصی تجهیز انواع فروشگاه و انبار فعالیت دارد.

Holdex مجموعه ­ای مدرن با خط تولید منحصر به­ فرد در زمینه طراحی و تأمین نیازها و تجهیزات فروشگاهی و انبار است. طراحی ‌­های نوآورانه، کاربردی و متنوع با در نظر گرفتن جزئیات و ملزوماتی که انتظارات مشتریان را با دقت هرچه تمام ‌­تر برآورده می سازد، از اهداف Holdex است. این مجموعه در زمینه تجهیزات نگهدارنده فروشگاهی از جمله انواع شلف، چک اوت کانتر، ترولی و همچنین تجهیزات نگهدارنده انواع انبار فعالیت دارد. کانترها و شلف­ های هلدکس با ویژگی های متمایز با بهره­گیری از جدیدترین رویه ها و اصول طراحی روز دنیا تولید می شوند.

Frigida، تولید کننده و ارائه دهنده تجهیزات برودتی فروشگاهی، انواع یخچال و فریزر و کاندنسینگ یونیت است که با تکیه بر اصول استانداردهای جهانی، درنظر گرفتن نیازهای مشتریان، اصول کیفی، زیبایی ظاهری و طراحی منحصر به فرد محصولات خود را ارائه می دهد. توجه به بهبود مستمر و به کارگیری فناوری روز دنیا در فرآیند طراحی و تولید، فریجیدا را به برندی ایده آل برای اجرای پروژه های مشتریان تبدیل کرده است. پیرو رسالت مجموعه در ارزش آفرینی به عنوان یک سازمان پیشرو نام فریجیدا مترادف با ضمانت سازمان در برآورد انتظارات مشریان در کیفیت، عملکرد، خلاقیت، نوآوری و خدمات در حال و آینده است.