اسپات آکادمی

یخچال ایستاده فروشگاهی

یخچال تک درب فروشگاهی

استفاده از یخچال در فروشگاه ها چه ضرورتی دارد؟

در مقاله انواع یخچال و فریزر فروشگاهی به صورت مفصل به اهمیت و ضرورت استفاده از یخچال و فریزر در فروشگاه ها اشاره نمودیم ک ه می توانید در صورت تمایل این مقاله را مطالعه نمایید.

یخچال های یکی از مهمترین و ضروری ترین تجهیزات در یک فروشگاه به ویزه برای فروشگاه های خوار وبار به حساب می آیند. زیرا بخش قابل توجهی از محصولا و خوار و بار، زود فساد پذیرند و نیاز به نگهداری در شرایط و دمای خاصی برای حفظ سلامت و کیفیت دارند. محصولاتی از قبیل گروه لبنیات، مواد پروتئینی، انواع سبزی و میوه جات از جمله محصولاتی هستند که نگهداری آنها خارج از یخچال منجر به فساد و خراب شدن آنها خواهد شد.

به علاوه برخی محصولات مانند انواع نوشیدنی و آبمیوه ها، به دلیل نوع بسته بندی و استفاده از فناوری های خاصی همچون پاستوریزه و هموژنیزه کردن، نیاز به نگهداری در دمای خاصی ندارند، اما به منظور افزایش رضایت مشتریان، نیاز است تا بصورت خنک عرضه شوند. به همین دلیل نیاز است تا از یخچال برای نگهداری آنها استفاده شود.

تا اینجا به ضرورت استفاده از یخچال در فروشگاه پرداختیم. در این مقاله قصد داریم یکی از پرکاربردترین انواع یخچال که با عبارت یخچال ایستاده فروشگاهی شناخته می شوند بپردازیم.

انواع یخچال فروشگاهی کدام است؟

یخچال فریزر های فروشگاهی بسته به کاربرد و طراحی فروشگاه در انواع مختلفی در بازار مصرف وجود دارند که فروشگاه ها باید با توجه به طراحی داخلی خاص خود و چینش مناسب محصولات به چینش یخچال ها بپردازند.

از انواع یخچال هایی که در فروشگاه ها می توان یافت: یخچال ایستاده رو باز ، یخچال شیشه خم ، یخچال پرده هوا ، یخچال ویترینی ، فریزر ایستاده و فریزر خوابیده هستند.

عامل اندازه در انتخاب یخچال بسیار مهم است. یخچال ها در سایز ها و اندازه های مختلف و در ظرفیت های متفاوتی تولید می شوند. یکی از مواردی که باید در خرید یخچال و فریزر فروشگاهی مد نظر قرار داد ظرفیت و ابعاد یخچال است.

حجم داخل یخچال با علامت فوت سنجیده می شود. در فروشگاه ها با توجه به محصولی که قرار است در فروشگاه نگهداری شود و اندازه فروشگاه و حجم یخچال و فریزر بایستی یخچال مورد نظر را انتخاب کرد.

یخچال ها فروشگاهی عموما نسبت به یخچال های خانگی از خاصیت میکروب زدایی بهتر و قوی تری برخوردارند و از این لحاظ از یخچال های خانگی عملکرد بهتری دارند. اما در کل سیستم خنک کنندگی در یخچال های خانگی و فریزر ها و یخچال های فروشگاهی یکسان است و توسط مایع مبرد و کمپرسور صورت می گیرد.

انواع یخچال فروشگاهی

یخچال ایستاده فروشگاهی چه ویژگی هایی دارد؟

یخچال های ایستاده همچنان که از نام آنها مشخص است قرارگیری آنها در فروشگاه و نوع طراحی طبقات داخلی برای چیدمان محصولات داخل آنها بصورت ایستاده است. این یخچال ها با فراهم نمودن دسترسی عالی برای مشتریان بسیار پرطرفدار و پرکاربرد هستند. موتور این یخچال ها می تواند بصورت پلاگین(موتوسرخود) بوده و بر روی خود محصول قرار گیرد و یا اینکه بصورت موتور مرکزی برای مجموعه ای از کابین های یخچال در نظر گرفته شود که معمولا این نوع از موتور برای فروشگاه های با مساخت بالاتر از 200 مترمربع مناسب است چرا که این مدل، نیاز به فضایی برای استقرار موتور نیز دارند.

ارتفاع این یخچال ها عموما کمتر از 200 سانتر متر در نظر گرفته می شود تا تمامی مشتریان به تمامی طبقات داخل یخچال دسترسی داشته باشند. یکی از انواع پرکاربرد از یخچال های ایستاده، یخچال های نوشیدنی هستند که در مقاله ای جداگانه به آن پرداخته ایم و می توانید در صورت نیاز آنرا مطالعه نمایید.

یخچال های نوشیدنی با توجه به ابعاد کوچک و جمع و جوری که دارند در تمامی انواع فروشگاه با اندازه های مختلف قابل استفاده هستند.

یخچال تک درب فروشگاهی

یخچال های ایستاده فروشگاهی را می توان هم بصورت دربدار و هم بدون درب سفارش داد که در مدلهای بدون درب از سیستم پرده هوا برای جلوگیری از خروج هوای سرد داخل کابین استفاده می شود. در مقاله یخچال پرده هوا فروشگاهی ویژگی های این گروه از یخچال ها ذکر شده است. به علاوه در مقاله یخچال دربدار فروشگاهی نیز بصورت مجزا ویژگی های یخچال های دربدار قید دشه که می توانید هریک را در لینک های مرتبط ان مطالعه کنید.

از دیگر ویژگی های یخچال های ایستاده می توان به ابعاد مختلف آنها اشاره نمود. همانگونه که اشاره کردیم ارتفاع این محصولات معمولا کمتر از 200 سانتی متر لحاظ می شود اما طول و عمق آنها می تواند متفاوت و بسته به نیاز فروشگاه داران تعیین گردد. هرچند عمق یخچال ها نیز از قاعده مشخصی پیروی می کند و عموما یخچال هایی عمیقتر از 80 سانتی متر به ندرت و برای کاربردهای خاص تولید می شوند.

از جمله سیستم هایی که در یخچال های فروشگاهی مدرن مورد استفاده قرار می گرد، سیستم گردش هوا و سیستم مدیریت مصرف انرژی است. هر دو این سیستم ها علاوه بر افزایش راندمان محصول، منجر به مدیریت و کنترل هزینه های انرژی آن نیز خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *